Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Serie A-club waagt toch nog een poging voor Hakim Ziyech’

De Italiaanse club AS Roma heeft op het laatste moment nog geprobeerd om Hakim Ziyech binnen te halen. Dit weet de Italiaanse journalist Ilario Di Giovambattista te melden. Ze willen 35 miljoen betalen plus een doorverkooppercentage.

Om meerdere redenen is de verwachting dat Roma compleet kansloos is. Allereerst heeft Ziyech zijn contract in onze hoofdstad dus verlengd en daarnaast lijkt hij al helemaal niet naar de Italiaanse hoofdstad te willen transfereren. Een jaartje geleden had hij immers een akkoord op tafel liggen met de toenmalige technisch directeur van de Romeinen Monchi, die opeens niets meer van zich liet horen. Toen er vervolgens in de winterstop wat geruchtjes de kop opstaken over vermeende nieuwe interesse van Roma zei Ziyech: “Dan hadden ze in de zomer maar moeten nadenken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.