Voetbal4u.com

Spanje ‘Dit vindt Frenkie de Jong over zijn misplaatste positie bij Barcelona’

Frenkie de Jong heeft nog niet helemaal zijn plek gevonden bij Barcelona. Dit komt mede doordaat coach Ernesto Valverde hem op een andere plek gebruikt dan dat hij gewend was bij Ajax.

Het is iets anders dan bij Ajax, waar ik iets centraler stond. Ik krijg bij Barcelona ook niet meteen iedere bal. Maar ik speel nog steeds op het middenveld. Het ligt aan mijzelf of ik daar goed speel. Ik moet gewoon de dingen doen waar ik goed in ben. Dus ik moet veel dominanter spelen, meer tussen de linies spelen en meer ruimte voor medespelers creëren. Dan komt het helemaal goed”, reageert De Jong, geciteerd door het ANP.

Tegen Real Betis werd wel gewonnen, maar van Osasuna (remise) en Athletic Bilbao (nederlaag) niet. “Ik vind dat je nog niet van een dipje kan spreken. Misschien zijn we nog niet in vorm, maar dat kan de volgende wedstrijd al anders zijn. Ik ben in ieder geval goed opgenomen in de groep. De jongens helpen me overal mee. Nee, natuurlijk ben ik nog geen halve Spanjaard. Maar ik eet ‘s avonds al wat later en doe zelfs soms even een korte siësta. Op de training gaat het ook goed. Als we een spelletje rondo spelen, dan kan ik gewoon mee. Nee, het is niet dat ze me dan steeds door de benen spelen. Gelukkig niet, zeg”, lacht De Jong tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook