Voetbal4u.com

‘Feyenoord weet al welke spits het in de winterstop gaat halen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het lukte Feyenoord niet om deze transferperiode een nieuwe spits vast te leggen maar de verwachting is dat het in de winterstop wel gaat lukken. Ze hebben hun vizier namelijk nog steeds gericht op de Argentijn Alvaro Barreal.

Het Algemeen Dagblad weet dat de interesse van de Eredivisie-topclub in een samenwerking met de jonge aanvaller van Vélez Sarsfield nog niet verdwenen is. Feyenoord moest in de voorbije window wachten op de Europa League-miljoenen om zaken te doen en waar dat in het geval van Marcos Senesi van San Lorenzo wel lukte, was er te weinig tijd om ook Barreal naar Nederland te halen.

Journalist Martijn Krabbendam liet gisteren al weten over de zoektocht van de Rotterdammers: “Ze zijn er tot het laatste uur van de window mee bezig geweest. Guidetti was ook in gesprek met Anderlecht, maar dat ging ook niet door. Het was allemaal veel te kort dag. In ieder geval hebben ze wel aan hem gedacht.” Het is niet bekend of de Zweed óók een optie is met het oog op de winterstop. Wel weten we dat Guidetti het niet naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever Deportivo Alavés.

 One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *