Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi heeft opvallende clausule in Barcelona-contract’

Lionel Messi de absolute vedette van FC Barcelona heeft een opvallende clausule in zijn contract staan. Volgens de krant El Pais kan hij namelijk na ieder seizoen vertrekken.

Sinds 2005 tekende Messi al achtmaal een nieuw contract bij Barcelona en in 2017 heeft hij deze optie laten opnemen. Op 30 juni kan de sterspeler jaarlijks vertrekken. De Spaanse topclub heeft deze clausule laten opnemen als een teken van loyaliteit.

Mocht Messi tegen de verwachting in gebruik willen maken van deze optie, dan staat daar geen transfersom tegenover. Overigens zit er wel een beperking aan vast. Messi kan deze optie alléén gebruiken in het geval van een transfer naar een competitie buiten Europa, zoals zijn vaderland Argentinië.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.