Voetbal4u.com

Eredivisie John Guidetti reageert op transfergeruchten over Feyenoord

Feyenoord heeft een poging gewaagd om John Guidetti terug te halen naar de Rotterdamse Kuip. Deze poging liep op niets uit. Daardoor speelt hij nu nog steeds voor het Spaanse Alaves.

Aan het Zweedse Sportbladet spreekt Guidetti zich voor het eerst uit over de interesse van Feyenoord en ook RSC Anderlecht, al wilde hij niet te veel lossen. “Ik speel bij Deportivo Alaves. Ik behoor bij die club en ik doe het beste wat ik kan. Ik speel gewoon voetbal en ik heb andere mensen die de andere zaken aantrekken. Ik ga mijn uiterste best doen voor Alaves,” ontkende noch bevestigde hij de geruchten.

“Het maakt deel uit van het professionele bestaan, van het leven als profvoetballer. Ik tekende een contract bij een voetbalclub, dus hoor ik daar te zijn en moeten ze op mij kunnen rekenen.” Voorlopig speelde Guidetti dit seizoen nog geen enkele minuut voor zijn werkgever, en zit Feyenoord zonder tweede spits achter Nicolai Jörgensen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook