Voetbal4u.com

Spanje ‘Met Frenkie de Jong kan ik Nederlands praten bij Barcelona, Dat is fijn’

In de schaduw van Frenkie de Jong maakte nog een Nederlandse speler de overstap naar FC Barcelona. We hebben het hier over Ludovit Reis. Hij kwam voor een miljoenenbedrag over van FC Groningen. Beide spelers praten regelmatig met elkaar.

“Met Frenkie kan ik Nederlands praten. Dat is ook fijn. Frenkie neemt je gewoon mee. Na de warming-up begin je aan de rondo’s. Dat is waanzinnig”, zegt Reis. “Dat ik het mee mag maken als jonge speler, geniet ik van. Als je ziet wat Frenkie allemaal laat zien, daar kan ik alleen maar van genieten.”

Reis maakte deze zomer de overstap van FC Groningen naar Barcelona. Hij stroomde in bij Barcelona B, maar de club heeft meer plannen met de middenvelder. “Natuurlijk ben ik overtuigd van mijn keuze, anders zou ik hem niet maken. Ik heb er met mijn familie over gesproken.”

“Ik wacht op mijn kans en ga er vol voor. Ze willen mij zo snel mogelijk bij het eerste hebben en ze hebben gezien dat ik me goed ontwikkel. Dat ziet iedereen daar. Als de kans er is, moet ik hem met beide handen aanpakken. Niet met 100%, maar met 120%. Daar wacht ik op.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.