Voetbal4u.com

Spanje Sergio Busquets: “Frenkie de Jong wordt beste speler op zijn positie”

Sergio Busquets is erg te spreken over de nieuwe aanwinst Frenkie de Jonhg bij FC Barcelona. De Spaanse media vroeg Busquets naar De Jong en of te vergelijken valt met Fabián Ruiz, de middenvelder van Napoli die zich heeft gemeld bij de Spaanse nationale ploeg.

“De Jong en Ruiz zijn nooit te vergelijken. Het zijn twee geweldige spelers”, citeert Marca uit de mond van Busquets. “Ze zijn heel jong en kunnen eigenlijk alleen maar beter worden in de toekomst. De Jong en Ruiz zullen de beste spelers op hun positie worden.”

De 23-jarige Ruiz maakte in juni zijn debuut voor Spanje en speelde tot nu toe drie interlands. Afgelopen donderdag speelde hij negentig minuten in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Roemenië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.