Voetbal4u.com

Eredivisie Onvrede over samenwerking: ‘Gaan we binnenkort eens goed met Feyenoord evalueren”

FC Dordrecht is momenteel niet blij met de samenwerking met Feyenoord. Algemeen directeur Hans de Zeeuw van de Schapenkoppen had er stiekem meer van verwacht. “We hadden een eerlijke lijst gemaakt. Gelukkig is Jordy Wehrmann alsnog gekomen. Maar die aanvaller is niet gelukt. Dat gaan we binnenkort eens goed evalueren”, kondigt de beleidsbepaler aan, in gesprek met RTV Rijnmond.

De Zeeuw vestigde zijn hoop op Cryscensio Summerville (later verhuurd aan ADO Den Haag), Marouan Azarkan of Luis Sinisterra. “Sinisterra viel in en na vijf minuten zei m’n vrouw al dat ik die nooit zou krijgen. Dat had ze goed gezien. Helaas”, lacht hij. Wie wel werd aangeboden was Cheikh Touré, maar Dordrecht hoefde hem op zijn beurt niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook