Voetbal4u.com

Jupiler League DE ELF NAMEN! Roberto Martinez kiest voor deze basis tegen Schotland (VIJF WIJZIGINGEN!)

Om 20.45uur speelt Belgie een uitwedstrijd tegen Schotland in de strijd om de EK-kwalificatie. De opstelling is inmiddels bekend en bondscoach Roberto Martinez wijzigt zijn basisploeg flink.

STRAKS SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

In vergelijking met de 0-4 zege van vrijdag vonden er namelijk maar liefst vijf wijzigingen plaats. Jason Denayer, Divock Origi, Adnan Januzaj, Yannick Carrasco en Michy Batshuayi verhuisden namelijk allen naar de bank, in hun plaats verschenen Thomas Vermaelen, Leander Dendoncker, Nacer Chadli, Dries Mertens en Romelu Lukaku aan de aftrap

Op het middenveld krijgen we zo de ex-Anderlecht combinatie Dendoncker-Youri Tielemans te zien, Kevin De Bruyne schuift een rijtje op en komt naast Mertens achter Lukaku postvatten. Chadli neemt de linkerflank voor zijn rekening, Vermaelen neemt plaats tussen Toby Alderweireld en Jan Vertonghen in de driemansdefensie. Thibaut Courtois en Thomas Meunier vervolledigen de basiself.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.