Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Memphis Depay gaat in januari 2020 absolute miljoenenklapper maken’

Memphis Depay is het seizoen begonnen bij Olympique Lyon maar of hij er ook het seizoen gaat afmaken is nog maar zeer de vraag. Volgens het Italiaanse medium Calciomercato zou AC Milan in januari zaken willen doen met de Franse club.

De Italiaanse grootmacht van weleer is al geruime tijd geïnteresseerd in de oud-speler van PSV en Manchester United, maar besloot deze zomer niet door te pakken vanwege het prijskaartje van naar verluidt zestig miljoen euro.

De Oranje-aanvaller heeft inmiddels laten weten dat hij zijn in 2021 aflopende contract bij Lyon niet wil verlengen. De Franse club zal Memphis daarom uiterlijk in de zomer van 2020 willen verkopen. Milan lijkt in januari al een nieuwe poging te willen ondernemen om hem naar de Serie A te halen.

Memphis heeft al vaker laten weten dat hij Lyon niet als zijn plafond ziet. Hij ambieert een club uit een grotere competitie dan de Ligue 1.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.