Voetbal4u.com

Eredivisie PSV slaag grote slag: ‘Basiskracht kiest voor langer verblijf’

Goed nieuws voor PSV. Vleugelflitser Cody Gakpo lijkt namelijk voor een langer verblijft te gaan kiezen in Eindhoven.

De twintigjarige aanvaller volgt daarmee het voorbeeld van Donyell Malen, Steven Bergwijn en Michal Sadílak. Gakpo beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij PSV onder trainer Mark van Bommel. Deze jaargang kwam hij tot dusver in alle vier de Eredivisie-duels in actie, waarvan twee keer als basisspeler en twee keer als invaller. Daarin was hij goed voor één treffer en twee assists.

De laatste vijf duels van PSV had Gakpo een basisplaats, mede door het vertrek van Hirving Lozano en de blessure van Bruma. De buitenspeler doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren. Hij debuteerde in 2018 in het eerste elftal met een late invalbeurt tegen Feyenoord. Zijn huidige contract loopt medio 2022 af. Voor hoeveel jaar hij bijtekent, is niet duidelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.