Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kasper Dolberg ook in eigen land in de problemen’

Ajax nam deze zomer afscheid van Kasper Dolberg vanwege slechte resultaten van de Deense spits. Ook in eigen land is hij niet langer onomstreden. Zo maakte hij van het weekend weinig indruk in het met 0-0 gelijke spel tegen Georgie.

VI schrijft: “Waarnemend bondscoach Jon Dahl Tomasson, als assistent één plek doorgeschoven door een knie-operatie voor Age Hareide, koos voor Kasper Dolberg en Yussuf Poulsen als spitsenduo, met daarachter Christian Eriksen als creatief brein. De ploeg creëerde veel te weinig in een teleurstellende eerste helft. Het tempo lag te laag om het elftal van aanvoerder Guram Kashia uit elkaar te spelen. Dolberg was onzichtbaar.”

Na 67 minuten had ook Tomasson genoeg gezien en verloste hij Dolberg uit zijn lijden. “Het wisselen van Dolberg kwam allerminst als een verrassing door zijn zwakke spel”, aldus VI. Verschillende Deense voetbalfans maken op Twitter gehakt van diens optreden. Zij vragen zich zelfs af of Dolberg überhaupt al iets heeft gepresteerd als international…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.