Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sevilla en Inter willen zich komende zomer versterken met Razvan Marin’

Razvan Marin maakte deze zomer de overstap van Standard Luik naar Ajax maar zijn plek heeft hij nog niet kunnen vinden. Deze week kwam al ter sprake dat het Italiaanse Internazionale de middenvelder in het vizier heeft. Volgens Calciomercato is er nóg een club in de race voor diens handtekening. De Spaanse club Sevilla overweegt zich in 2020 eveneens in de strijd om de Ajacied te mengen.

Ajax betaalde deze zomer 12,5 miljoen euro voor Marin. De middenvelder heeft echter nog moeite om te wennen aan de nieuwe speelwijze en zat daarom zelfs al meerdere wedstrijden op de bank. Mocht er geen verbetering optreden, dan is een overstap naar Sevilla of Inter mogelijk een optie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.