Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek heeft beslissing voor 2020 al genomen’

Alles leek erop dat Donny van de Beek deze zomer naar Real Madrid zou vertrekken maar toch bleef hij behouden voor de Amsterdammers. Maar of dat volgend seizoen ook nog zal zijn is maar zeer de vraag.

Real haalde uiteindelijk helemaal geen nieuwe middenvelder meer in huis en dus is de kans groot dat de club voor 2020 alsnog iemand gaat aantrekken. Paul Pogba van Manchester United blijft voor coach Zinedine Zidane de droomkandidaat, maar eerder dit weekend bleek al dat Van de Beek ook een belangrijke kandidaat blijft.

Van de Beek heeft zelf zijn beslissing al gemaakt. De middenvelder was bij voorkeur deze zomer al naar Madrid getransfereerd, maar zag een goed alternatief in nóg een jaar bij Ajax. Op deze wijze kan hij zijn loopbaan een nieuwe duw in de goede richting geven.

De Ajacied weet dat hij dit seizoen intensief zal worden bekeken. Van de Beek zou volgens Spaanse media een soort huurconstructie zien in dit seizoen. Oftewel: mocht hij dit seizoen opnieuw indruk maken, dan is de kans groot dat hij in 2020 alsnog naar Real verhuist voor zo’n 50 miljoen euro. Dat is en blijft zijn grote wens.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.