Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Propper heeft transfernieuws voor Ajax’

Davy Propper wordt al een tijdje gelinkt aan Ajax maar tot een zomerse transfer kwam het niet. Toch sluit de middenvelder van Brighton komende zomer een vertrek bij de club niet uit.

“Als er iets heel moois komt, denk ik er zeker over na. Maar dat zal volgend jaar zijn of nog een jaar later”, zo benadrukt Pröpper in gesprek met FCUpdate.nl. In eerder stadium liet de middenvelder, die nog een tweejarig contract bezit, al weten open te staan voor een eventueel aanbod van Ajax.

Voor Pröpper is een vertrek geen noodzaak. “Ik ben hier prima op mijn plek. Dit is een mooie club en met mijn familie woon ik in een mooie omgeving. Met Brighton willen we dit seizoen weer wegblijven van degradatie. Daar hebben we het team ook voor. We willen beter voetbal spelen door meer balbezit te hebben en meer kansen te creëren. Zo kom ik zelf ook beter uit de verf. De eerste tekenen zijn goed.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.