Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord speelt zondag met volledig leeg vak tegen ADO Den Haag

Aankomende zondag ontvangt Feyenoord de heren van ADO Den Haag in de eigen Kuip. Tijdens deze wedstrijd zal het volledige Vak S leegblijven. Dit is het gevolg van een eerder opgelegde straf. Aanvankelijk zou Vak S leegblijven tijdens de ontmoeting met AZ. 

Omdat zowel Feyenoord als AZ volgende week Europese verplichtingen heeft en de onderlinge ontmoeting daardoor werd verzet, is de straf nu verplaatst naar de clash met ADO, aanstaande zondag. ‘Seizoenkaarthouders van Vak S mogen bij de thuiswedstrijd tegen ADO in het geheel geen toegang hebben tot het stadion’, schrijft Feyenoord in een bericht op de website.

In eerste instantie eiste de aanklager betaald voetbal dat drie vakken in De Kuip leeg zouden blijven tijdens een thuisduel, als gevolg van het afsteken van vuurwerk tijdens een confrontatie met Ajax. Feyenoord ging in beroep en dat protest had succes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook