Voetbal4u.com

Eredivisie Journalist Driessen haalt hard uit naar domme Oranje-speler’

Oranje kan terugkijken op een prima interlandweek. Er werd gewonnen van Duitsland (2-4) en Estland (0-4). Ryan Babel liet na deze wedstrijden een opvallende reactie horen over de voormalige grote vier van het Nederlands Elftal (Sneijder, Van Persie, Van der Vaart, Robben).

De aanvaller van Galatasaray zei: “Ik kan me het moment herinneren dat Arjen in de finale tegen Spanje alleen op Iker Casillas afging. Hij werd een soort van onderuitgehaald. En Arjen kennende, was hij normaal gesproken gewoon gaan liggen. In dat geval had Spanje rood gekregen en hadden wij tegen tien man misschien wel gewonnen. Maar hij wilde per se scoren. Ik denk hardop, hè. Maar het leek alsof hij niet aan het teambelang dacht en gewoon wilde scoren.”

Driessen zegt in een podcast van De Telegraaf: “Robben, Sneijder, Van Persie en Van der Vaart hebben zó vaak het verschil gemaakt voor het Nederlands elftal. Daar gaat-ie gemakshalve aan voorbij. Ik vind dit een beetje verdraaiing van hoe het werkelijk is gegaan. Ook in die wedstrijd: je kunt wel gaan liggen, maar een doelpunt is veel meer in het teambelang. Je kunt wel gaan liggen, maar… Het zijn domme uitspraken. Dom. Dit Moet je niet doen. Echt waar.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.