Voetbal4u.com

Jupiler League KSV Roeselare komt met officiële reactie op faillissement

KSV Roeselare is naar buiten gekomen met een officiele reactie op het faillissement van de club. “Aan de oorsprong ligt een vordering van REO Catering voor een openstaand bedrag van EUR 28 283,07 (08.08.2019) en intussen volledig betaald op 10.09.2019.

Deze schuld is ontstaan toen KSV Roeselare nog werd bestuurd door een volledig ander management. Alhoewel het management intussen is gewijzigd, bestaan er nog enkele problemen die op vandaag weggewerkt worden”, legt de club uit. “In deze zaak was het nieuwe management niet ingelicht door het oude management, evenmin omtrent het feit dat deze zaak vandaag werd ingeleid, wat de club tot de huidige situatie bracht.”

“De club stelt met haar advocaten alles in het werk om dit ongedaan te verklaren. KSV Roeselare zal dan ook verzet aantekenen en heeft vertrouwen in een goede afloop. We staan hiervoor in nauw overleg met alle betrokken partijen en zullen hier gepast en zo vlug als mogelijk verder over communiceren. Tot op vandaag komt de club haar financiële verplichtingen na en worden betalingen, zoals lonen en belastingen, RSZ,… correct uitgevoerd. Met de steun van de eigenaar zal de ingeslagen weg verder gevolgd worden. Het doel van het huidige management is om de club stabiliteit te geven en in de toekomst door te groeien naar het hoogste niveau.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.