Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt krijgt duidelijkheid na tegenvallend Juve-debuut’

Matthijs de Ligt is veelbesproken in Italie na zijn slechte debuut tegen Napoli. Er werd met 4-3 gewonnen en de voormalig Ajacied zag er slecht uit bij de tegengoals. Toch zal de mandekker tegen Fiorentina weer in de basis starten.

De Ligt slaagde er tijdens de voorbereiding niet in om een basisplaats af te dwingen. Uit bij Parma zat de oud-Ajacied negentig minuten op de bank, maar door de voorlopige absentie van Giorgio Chiellini mocht hij starten in de topper tegen Napoli. In die wedstrijd ging hij bij geen van de drie tegendoelpunten vrijuit.

Er ontstond direct enige oproep, maar La Gazzetta dello Sport denkt niet dat dit hem fataal gaat worden. Zijn naam staat ‘gewoon’ in de vermoedelijke opstelling. Het toonaangevende Italiaanse sportmedium verwacht ook dat Gonzalo Higuaín mag blijven staan als diepste spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.