Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil Real Madrid aftroeven met komst van Donny van de Beek’

Ajax wist Donny van de Beek voor de club te behouden maar het ziet ernaar uit dat hij volgend seizoen weg zal zijn. Hij was dichtbij een vertrek naar Real Madrid maar die deal ketste op het laatste moment af. Nu hoopt een andere grootmacht daarvan te profiteren.

Hij wordt ontzettend vaak genoemd bij Real Madrid als vervanger van Luka Modric of Toni Kroos, maar misschien ligt zijn toekomst helemaal niet in de Primera División, maar in de Premier League. De Engelse media schrijven namelijk dat Tottenham Hotspur concreet geïnteresseerd is.

Oefenmeester Mauricio Pochettino haalde Tanguy Ndombele voor 60 miljoen euro op bij Olympique Lyon en betaalde net iets minder voor Giovani Lo Celso van Real Betis Sevilla. Christian Eriksen beschikt echter over een aflopend contract in Londen en zal in de nabije toekomst vervangen moeten worden. Wat dat betreft komt de naam van Van de Beek om de hoek kijken… en de Spurs zouden méér dan 50 miljoen euro overhebben voor zijn diensten.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.