Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona lonkt voor bondscoach Ronald Koeman’

De KNVB vreest op het moment. Bondscoach Ronald Koeman zou namelijk zomaar na het EK van 2020 kunnen vertrekken. Dit weet het weekblad Voetbal International vandaag te melden.

“Als de KNVB en Koeman straks gaan evalueren, zal de bond er snel uit zijn: doorgaan, graag! De vraag is hoe de coach erover denkt. Zijn werk valt op in Europa. Dat ziet ineens weer een fris en talentvol Oranje na zes jaar zo goed als zeker terugkeren op het podium van een eindronde.”

Er is echter een kaper op de kust… “Afgelopen zomer was er volgens Spaanse media al sprake van interesse van Barcelona en die zal niet minder worden, zodra die club straks een keer afscheid neemt van trainer Ernesto Valverde. Koeman heeft nu alles voor die job. Hij is als succesvol oud-speler razend populair, werkte er als assistent-trainer, geldt als een discipel van Johan Cruijff, kocht er onlangs een huis en hij krijgt Frenkie de Jong wél aan het voetballen. Zie daar dan als KNVB maar wat aan te doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.