Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Men verwacht dat Marcos Senesi bij Feyenoord een sensatie wordt’

Feyenoord haalde na lang onderhandelen de mandekker Marcos Senesi binnen. Er wordt zeer veel verwacht van hem in Rotterdam. Ook clubwatcher Martijn Krabbendam heeft hoge verwachting van de topaankoop.

Op deadline day betaalde Feyenoord zeven miljoen euro voor Senesi, een Argentijnse verdediger van San Lorenzo. Alle ogen zijn nu gericht op de topaankoop, weet Krabbendam. “Hij is jong, 23 jaar, en zit dicht tegen het nationale elftal aan.”

“Als deze speler zich verder ontwikkelt in De Kuip, wordt hij ook meer geld waard. Het is te hopen voor de club dat Senesi het snel oppikt en dat hij z’n belofte gaat inlossen. Wie je ook spreekt over hem, iedereen verwacht dat hij een revelatie gaat worden in de Eredivisie.”

Het Eredivisie-debuut van Senesi gaat waarschijnlijk snel plaatsvinden. “Een speler die fit is, die gewoon heeft meegedaan, daar gaan ze niet lang mee wachten om hem op te stellen. Heel De Kuip snakt ook naar hem.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook