Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haakte af om prijs van 25 miljoen voor verdediger van Hertha’

Volgens het Duitse medium BILD wilde Ajax deze zomer de selectie gaan versterken met Hertha BSC-verdediger Niklas Stark. Alleen gooide de vraagprijs roet in het eten voor de Amsterdammers.

De Duitse krant weet te melden dat Marc Overmars serieuze interesse had in de centrumverdediger van Hertha BSC, maar dat het prijskaartje van 25 miljoen euro hem toch iets te gortig was. Ook Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach waren geïnteresseerd, maar Ajax leek de beste papieren te hebben.

“Het zou niet respectvol zijn richting Hertha om over andere clubs te praten”, reageert Stark op de berichtgeving. “Natuurlijk hoop je ooit op een volgende stap. Nu focus ik me volledig op mijn club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook