Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Domper voor Ajax bij start van groepsfase Champions League’

Clubwatcher van Ajax Freek Jansen acht de kans klein dat Donny van de Beek tegen Lille in de basis zal terugkeren. Dat gaf de AD-journalist woensdagavond aan in Voetbalpraat.

Volgens Jansen duurt het herstel van Van de Beek nog iets langer. De clubwatcher stelt dat de middenvelder eventueel inzetbaar zou zijn, maar het lijkt erop dat Ajax hem klaar probeert te stomen voor de topper tegen PSV. Het is niet uitgesloten dat Ten Hag hem wel in de selectie opneemt tegen Lille, maar dat moet nog blijken.

Van de Beek en Noussair Mazraoui lijken nog niet in actie te komen tegen sc Heerenveen. Jansen gaf aan dat hij tegen de Friezen wél rekent op Dusan Tadic. Sterker nog: de Servische aanvaller gaat volgens hem ‘gewoon’ starten, mits hij de fysieke goedkeuring krijgt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook