Voetbal4u.com

Champions League ‘Lille start vanavond met twee verrrassingen tegen Ajax’

Ajax ontvangt vanavond het Franse Lille voor de eerste helft in de groepsfase van de Champions League. Het is nog even afwachten hoe de Fransen aan de aftrap zullen gaan verschijnen. Dat sterspelers als Benjamin André, Jonathan Bamba, Jonathan Ikoné en Victor Osimhen aan de aftrap zullen staan moge duidelijk zijn, maar volgens diverse Franse media gaat trainer Christophe Galtier toch met twee verrassingen op de proppen komen.

Lang werd Renato Sanches (ex-Bayern München) bijvoorbeeld op het middenveld verwacht, maar inmiddels lijkt het erop dat Galtier de Portugees gaat passeren ten faveure van Boubakary Soumaré. De 20-jarige Fransman, die in 2017 overkwam van Paris Saint-Germain, geldt als defensief betrouwbaarder en zou daarom de voorkeur krijgen boven Sanches.

Verder staat in tegenstelling tot eerdere berichten niet Zeki Celic, maar Jérémy Pied op rechtsback. Dit seizoen kwam Pied (30) pas één keer in actie tijdens een officiële wedstrijd, maar toch lijkt hij degene die Quincy Promes moet gaan afstoppen in de Arena vanavond.

Vermoedelijke opstelling OSC Lille tegen Ajax (4-2-3-1): Maignan; Bradaric, Gabriel, Fonte, Pied; André, Soumaré; Bamba, Ikone, Araujo; Osimhen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.