Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan heeft overwogen een bod uit te brengen bij PSV’

Sinds een tijdje speelt Hirving Lozano voor Napoli maar ook AC Milan heeft aan hem gedacht. Dat onthult technisch directeur Paolo Maldini.

De voormalige verdediger vertelt aan het medium TUDN: “We hebben Lozano meermaals bekeken en hebben er serieus over nagedacht om hem te kopen. e hebben met zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) gesproken, maar door onzekerheid over zijn ideale positie in de aanval ging de deal uiteindelijk niet door. Afgelopen seizoen speelden we in een 4-3-3-systeem en dat was ideaal geweest voor Lozano. Dat is echter niet meer het geval.”

Maldini gaat verder: “Lozano was afgelopen zomer een serieuze optie voor ons, maar hij koos met Napoli uiteindelijk voor een andere grote club.” Hij denkt dat de oud-PSV’er alleen maar beter zal worden onder de vleugels van oefenmeester Carlo Ancelotti: “Ancelotti is een ware maestro die ervoor zorgt dat Lozano op zijn beste en meest natuurlijke positie terechtkomt bij Napoli.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.