Voetbal4u.com

Eredivisie Felle kritiek op Ajax: ‘Ten Hag zal geen oog dichtdoen vannacht’

Ajax pakte gisteren uit door in de Champions League met 3-0 te winnen van het Franse Olympique Lille. Toch is niet iedereen bijster positief over de prestatie.

Zo stelt journalist Arno Vermeulen op FOX Sports: “Aanvallend was Ajax heel goed, als je drie keer scoort in de eerste wedstrijd in de Champions League en ook wel wat kansen creëert. Daar zullen ze uitermate tevreden over zijn. Maar Ten Hag kennende doet hij vannacht geen oog dicht, want ze gaven ook wel heel veel kansen weg.”

“Daar zal hij wel een paar uur naar zitten staren om te kijken hoe hij dat zondag beter kan doen”, doelt de NOS-analist op de aanstaande Topper tegen PSV. “De wedstrijd had echt twee kanten. Het zag er af en toe heel frivool uit, maar het was af en toe ook heel slordig. Normaal gesproken krijg je toch wel één of twee tegengoals. Dat was een beetje mazzel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.