Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sao Paolo stuurt extra rekening naar Ajax voor David Neres’

De Braziliaanse club São Paolo heeft Ajax een extra rekening gestuurd vanwege de prestaties van David Neres. De Amsterdammers hadden die club een aantal bonussen in het vooruitzicht gesteld en nu is de tijd gekomen dat er geschoven moet gaan worden. Dit weet het medium UOL te melden.

De buitenspeler kwam gisteren namelijk in actie voor de Eredivisie-topclub in de Champions League-wedstrijd tegen het Franse Lille (3-0) en daarom heeft São Paolo recht op 500.000 euro. Daar houdt het echter nog niet mee op, want als Neres nog acht wedstrijden speelt voor Ajax dan krijgt de club daar 1 miljoen euro bovenop.

De huidige werkgever van Dani Alves heeft als laatst óók recht op een flink doorverkooppercentage van 23 procent over de winst, als directeur voetbalzaken Marc Overmars besluit om Neres te verhandelen. De bovengenoemde bron schrijft dat Manchester United in de voorbije transferperiode een bod van 60 miljoen euro uitbracht op de Braziliaan, maar dat werd afgewezen. Was Neres wel verkocht aan de Red Devils, dan had São Paolo recht gehad op zeker 11 miljoen euro, met daarbovenop dan weer een opleidingsvergoeding.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.