Voetbal4u.com

Engeland Virgil van Dijk: ‘Dan verlaat ik Liverpool’

Virgil van Dijk is een grote meneer geworden bij Liverpool. Zo groot zelfs dat FC Barcelona en Real Madrid graag aan de selectie zouden willen toevoegen.

Volgens voormalig Premier League-sterspeler Shaka Hislop heeft de Nederlander echter een belangrijke voorwaarde gesteld, alvorens hij de Merseyside wil verlaten. “Ik zie Van Dijk pas vertrekken als hij de Premier League heeft gewonnen met Liverpool, en hij kan zeggen: ‘Ik heb hier alles gedaan wat ik kon doen, ik wil een nieuwe uitdaging’. Als Virgil al wil vertrekken, zal het enkel en alleen om die reden zijn, en op die manier gaan.”

“Want zover ik weet zit hij bij een geweldige club. Misschien is Liverpool niet zo groot als Real Madrid en FC Barcelona, maar op dit moment eigenlijk toch wel.”, stelt HIslop verder in gesprek met ESPN. “Als je kijkt naar de ontwikkeling van Liverpool: waarom zou je dan nog willen vertrekken?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.