Voetbal4u.com

Jupiler League Anderlecht niet bang voor Club Brugge: ‘We zijn niet kansloos zondag’

Zondag staat de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht weer op de kalender. De nood is aan de man voor Paars/Wit na de zeer slechte start van de Brusselaars. Iedereen verwacht dat Club Brugge deze pot zal gaan winnen maar bij Anderlecht denken ze daar anders over.

“Ik denk niet dat we kansloos zijn”, verklaart Nacer Chadli immers aan VTM Nieuws. “Club Brugge heeft een hele goeie ploeg, dat heb ik ook kunnen zien in de Champions League-wedstrijden. Ze hebben heel veel kwaliteit achterin, in het midden en voorin. Maar wij hebben alles om de wedstrijd voor hen zwaar te maken.”

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Mogelijk gaat de trip naar Jan Breydel gepaard met de rehabilitatie van Adrien Trebel. “Adrien heeft veel ervaring en fantastische kwaliteiten. Dat heeft hij ook laten zien op training. Of Adrien zondag zal starten, weet ik niet. Maar als hij start, kan hij ons wel helpen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.