Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge pakt de winst zondag, weinig kans voor Anderlecht’

Aanstaande zondag is het dan weer zover. Club Brugge ontvangt dan in eigen huis Anderlecht in wat een echte kraker beloofd te worden. Toch zijn de verschillen tussen de beide elftallen groot. Waar Blauw-Zwart vlot meedraait in de top van het klassement, gaat Paars-Wit door zijn slechtste competitiestart sinds de jaren ’20.

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Maar voetbal blijft voetbal en Club-Anderlecht blijft een speciale wedstrijd waarin het vaak alle kanten op kan. Tom De Sutter, ex-spits van beide ploegen, acht de Brusselaars desondanks weinig kansen tot glorie toe. “Club Brugge wint, ik denk niet dat Anderlecht veel kans maakt. Club is ook mijn topfavoriet voor de titel, absoluut. Ze zijn ontzettend sterk dit seizoen. Ze konden hun as Vanaken-Vormer behouden, voegden daar Mignolet bij, Deli en Okereke zijn uitstekende aankopen, …”, klinkt het duidelijk bij Krant van West-Vlaanderen.

Voor Club heeft De Sutter dan ook niets dan lof, hij noemt hen zelfs ‘de best georganiseerde club van het land’. Bij Anderlecht heeft hij dan weer veel meer bedenkingen. Onder meer de dubbelfunctie speler-trainer van Vincent Kompany zegt hem weinig. “En daarnaast zit ik toch nog met een aantal vragen. Vooreerst: hoe voortdurend wordt gewisseld? Er zijn intussen al vier spitsen geprobeerd… Waarom liet Kompany Thelin niet staan na Standard? Die kan toch een goal maken? Want veel heeft toch te maken met vertrouwen. Voor mij is het ook heel belangrijk zoveel mogelijk met dezelfde ploeg te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.