Voetbal4u.com

Jupiler League Phillipe Clement past zich niet aan tegen Anderlecht: ‘Alleen tegen Messi’

Phillipe Clement de trainer van Club Brugge maakt zich niet druk over de spelers van Anderlecht. Of Paars/Wit nu gaat aantreden met Vincent Kompany of Adrien Trebel in de topper van aanstaande zondag het maakt de oefenmeester niet uit.

Dat liet de coach van Blauw-Zwart alvast uitschijnen in zijn vooruitblik op de kraker van zondag. “Ik zal wel zien wie speelt bij hen wanneer we het wedstrijdblad krijgen. Het maakte mij ook niet uit of Falcao of iemand anders speelde bij Galatasaray. We zijn bezig met hoe Club moet spelen. Ik pas m’n tactiek niet aan op basis van één speler, of het zou Messi bij Barça moeten zijn”, klonk het in zijn perspraatje.

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook voor zijn moeilijk scorende spitsen had de Antwerpenaar overigens een verwijzing naar de Barcelona-ster in huis. “Elke aanvaller maakt een periode met minder doelpunten mee. Enkel als je Ronaldo of Messi heet, gebeurt zoiets niet. Sterke aanvallers zetten zich daar gewoon over”, aldus Clement. Waarna ook de gekende metafoor van de ketchupfles nog eens aangehaald werd.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.