Voetbal4u.com

‘Club Brugge wacht nieuwe toptransfer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ondanks alle verwachtingen in bleef Hans Vanaken dit seizoen bij Club Brugge. Hij leek toch helemaal rijp voor een transfer maar de interesse voorm bleek toch niet concreet genoeg om een overstap te maken.

Een spijtige zaak, zo oordeelt analist Marc Degryse, die niet goed begrijpt waarom er zo weinig belangstelling was. “Het enige wat ik kan bedenken, is dat Hans niet fanatiek genoeg is, of dat niet uitstraalt. Maar wat dan gezegd van Hazard?”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Toch hoeft Vanaken nog niet te wanhopen. Afgelopen zomer toonde Ajax interesse. De spelmaker beweerde zelf niets te hebben gehoord van de Nederlandse kampioen, maar Degryse lijkt meer te weten. “Ajax had wel degelijk interesse. Ik sprak met een van hun scouts en die vond Vanaken de beste van Club”, aldus de analist.

En wie weet komen de Amsterdammers komende zomer wél met een concreet voorstel. Vanaken zou er immers gezien worden als potentiële vervanger van Donny van de Beek. Die bleef uiteindelijk nog een jaartje, maar is volgende zomer zo goed als weg uit de Johan Cruijff ArenA. Al wordt de Limburger dan wel weer 28 jaar, wat natuurlijk in zijn nadeel speelt. Voor Club zou dat alvast een uitgaande toptransfer worden, hoewel men hem liever gewoon ziet blijven natuurlijk.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *