Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Ontploffingsgevaar na actie Kasper Dolberg bij Nice’

Kasper Dolberg speelt pas enkele weken voor het Franse Nice en de bom staat nu al op ontploffen. De Deen is namelijk woest omdat zijn peperdure horloge van 70.000 euro gestolen is uit de kleedkamer. Naar verluidt heeft hij zelfs gezegd dat hij weigert te spelen zolang de dader nog op vrije voeten rondloopt…

President Jean-Pierre Rivère was daar weer niet van onder de indruk: volgens de laatste berichten uit Frankrijk liet hij de oud-Ajacied in een gesprekje weten dat hij niets voor hem kan betekenen inzake de diefstal. De preses zou tegen de Deense international gezegd hebben dat hij zich maar professioneel moet opstellen: het is wel duidelijk dat Rivère helemaal niets wil weten van de dreigementen van Dolberg, die dan ook een maandsalaris verdient waar hij wel een nieuw klokje van kan kopen.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.