Voetbal4u.com

Italië Kritiek op Matthijs de Ligt: ‘Hij moet nog zó veel leren in de Serie A’

Matthijs de Ligt maakte deze zomer voor 85 miljoen euro de overstap van Ajax naar Juventus. Zijn beginperiode bij de Oude Dame verloopt nogal stroef. Er is dan ook de nodige kritiek op zijn functioneren. Juve-watcher Anthony Barbagallo vindt de kritiek op De Ligt zwaar overtrokken.

Tijdens zijn officiële debuut, eind augustus tegen SSC Napoli (4-3 zege), ging De Ligt een aantal keer de fout in. Het resultaat: vernietigende commentaren in de Italiaanse media. Afgelopen woensdag kwam hij tegen Atlético Madrid (2-2) evenmin overtuigend voor de dag. De wittebroodsweken in het zwart-wit verlopen al met al moeizaam. In gesprek met VoetbalPrimeur relativeert Barbagallo, correspondent namens Football Italia, de stroeve start van de man van 75 miljoen euro. “De Serie A is extreem lastig voor verdedigers, zéker voor aanwinsten uit het buitenland.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.