Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt krijgt belangrijk nieuws van Maurizio Sarri’

Juventus speelt vanavond een competitiewedstrijd tegen Brescia maar moet het doen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. Mandekker Matthijs de Ligt doet hoogstwaarschijnlijk wel mee.

In het voorbije weekend zat de oud-Ajacied nog op de bank bij de grootmacht uit Turijn toen er met 2-1 van Hellas Verona gewonnen werd. Zijn vervanger Merih Demiral maakte echter zeker geen onuitwisbare indruk en de jonge Turk moet dus weer op de bank plaatsnemen. La Gazzetta dello Sport meldt vandaag dat De Ligt ‘gewoon’ zal spelen.

Corriere dello Sport schreef op zondag: “Het optreden van Demiral stelde niet veel voor: zijn naïviteit leidde tot het doelpunt van Hellas. Rodrigo Bentancur was niet voldoende; trainer Maurizio Sarri zal meer van hem verwachten. Aaron Ramsey speelde goed en scoorde. Paulo Dybala speelde flitsend, maar zonder veel rendement. Gianluigi Buffon was bij zijn terugkeer in de Serie A betrouwbaar als altijd.” Ramsey en Dybala lijken wél een basisplaats veroverd te hebben, al speelt de Argentijn natuurlijk omdat Ronaldo niet van de partij is.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.