Voetbal4u.com

Eredivisie “Van Fortuna Sittard naar Ajax is een grotere stap dan van Fortuna Sittard naar PSV”

Perr Schuurs kon enkele jaren geleden kiezen tussen een overstap naar Ajax of PSV. Hij koos voor Amsterdam en volgens Huub Stevens heeft hij daarmee voor de moeilijke weg gekozen. Het is namelijk moeilijker om door te breken bij Ajax dan bij PSV.

e voormalige coach van onder meer Schalke 04 vertelt in De Telegraaf: “Van Fortuna naar Ajax is een grotere stap dan van Fortuna naar PSV. De cultuur in Amsterdam is toch harder. Dan moet je sterk in je schoenen staan. Nou geloof ik dat dat bij Perr wel het geval is. Er spreekt in ieder geval wel vertrouwen uit als je deze stap aandurft.”

Stevens ziet de toekomst van Schuurs positief in: “Op dit moment kiest Ten Hag bij Ajax voor de ervaring van Veltman, maar Schuurs is sterker met het hoofd dan Veltman, sneller dan Veltman en voetballend doet hij niks voor hem onder. Daarom verwacht ik dat Schuurs op termijn toch in het elftal zal komen. Schuurs heeft de kwaliteiten en – minstens zo belangrijk – de mentaliteit om te slagen bij Ajax.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.