Voetbal4u.com

Champions League ‘Chelsea neemt harde beslissing uit angst voor Ajax-hooligans’

In de Champions League komt Chelsea uit tegen Ajax. De Londenaren hebben besloten om erg weinig uitsupporters toe te laten tot deze wedstrijd. Dit vanwege de angst voor ongeregeldheden.

De Blues zijn volgens het Engelse boulevardblad The Sun als de dood voor een invasie van Ajax-hooligans en kiezen er daarom voor om de tickets voor de kraker alleen maar te verkopen aan supporters met een seizoenkaart of een clubkaart. Op die manier krijgt Chelsea zijn stadion sowieso niet vol, maar dat neemt men op de koop toe.

Het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat er kaarten zullen worden doorverkocht aan fans van de Amsterdammers, en daarom zal iedere bezoeker van de wedstrijd uitvoerig gescreend worden. Ook ligt het voor de hand dat Londen een enorme politiemacht zal brengen om alles in goede banen te leiden…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.