Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Ontslag dreigt voor ploeggenoot Dolberg na stelen van horloge’

Onlangs werd het horloge van Kasper Dolberg uit de kleedkamer van zijn club Lille gestolen. Vermoedelijk is dit gedaan door een ploeggenoot van de Deense spits. Het ging om een exemplaar van maar liefst 70.000 euro.

Het Franse L’Equipe meldt dat de achttienjarige Lamine Diaby-Fadiga als hoofdverdachte is aangewezen. Mocht de aanvaller daadwerkelijk schuldig zijn, dan is de kans groot dat hij door Nice wordt ontslagen.

Diaby wordt spoedig verwacht voor een verhoor. Het horloge van Dolberg verdween op 16 september uit de kleedkamer van Nice. Franse media pakten een paar dagen later uit met het nieuws. Dolberg deed aangifte van diefstal, waarna de politie de hele selectie van Nice heeft ondervraagd. Volgens L’Equipe bleef Diaby al snel als enige verdachte over.

De achttienjarige Diaby kwam op zijn dertiende binnen bij Nice en wordt gezien als een van de grootste talenten van de club. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie voor de hoofdmacht. In totaal droeg hij wel zes keer het shirt van Nice in een officieel duel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.