Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Dader bekend die horloge van 70.000 euro van Kasper Dolberg stal’

Volgens L’Equipe is de dader bekend die het horloge van Kasper Dolberg uit de kleedkamer heeft ontvreemd. Het zou gaan om de 18-jarige speler Lamine Diaby-Fadiga. Hij is hoofdverdachte en er hangt hem ontslag op staande voet boven het hoofd.

Volgens het Franse persbureau AFP het Diaby-Fadiga toegegeven het horloge van Kasper Dolberg te hebben gestolen.De 18-jarige aanvaller werd eerder al als hoofdverdachte gezien. Naar verluidt heeft Diaby-Fadiga, in bijzijn van zijn advocaten, zijn daad hebben toegegeven en excuus aangeboden. Die deed hij aan Dolberg, aanvoerder Dante en trainer Patrick Vieira. Het talent beloofde eveneens de schade te vergoeden. De waarde van het horloge wordt op zeventig duizend euro geschat.

Het is nog niet duidelijk welke straf Diaby krijgt voor zijn actie. Ook is het wachten totdat de club met een verklaring komt.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.