Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barca woedend op concurrent Frenkie de Jong na nachtclub bezoek’

De Braziliaanse middenvelder Arthur heeft zich niet populair gemaakt bij de leiding van FC Barcelona. Hij verscheen namelijk samen met Neymar in een nachtclub. Volgens de Spaanse krant Marca is Barcelona niet blij met dit bericht.

Neymar keerde vorige week terug naar de Catalaanse stad vanwege diens zaak jegens zijn oud-werkgever. Hij besloot van de gelegenheid gebruik te maken door een nachtclub te bezoeken, in het bijzijn van onder meer Leo Baptista en Arthur. Laatstgenoemde heeft inmiddels zijn excuses gemaakt.

Barcelona gaat de komende tijd bekijken of dit consequenties krijgt, zeker omdat het geen incident blijkt te zijn.

De verantwoordelijken zijn absoluut niet te spreken over diens houding buiten het veld, maar verkoop of een verdere afname van speeltijd heeft ook een nadeel. Arthur heeft tenslotte een goede relatie met Neymar, die nog altijd in aanmerking komt voor een terugkeer in Camp Nou. Een maatregel zou die kans wellicht verkleinen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.