Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV gaat in januari nieuwe poging wagen voor Tahith Chong’

Afgelopen zomer wilde PSV en Feyenoord de vleugelaanvaller Tahith Chong op huurbasis overnemen van Manchester United maar dat zag hij toen niet zitten. In januari willen de Eindhovenaren nu een vernieuwde poging wagen.

Dat weet The Sun te melden. De Engelse boulevardkrant schrijft dat Chong nu alsnog openstaat voor een verhuur, omdat hij in de Premier League nauwelijks aan voetballen toekomt. Manager Ole Gunnar Solskjaer stelde hem wel al op in de Europa League.

Of Chong interesse heeft in een move naar PSV, is niet bekend. In Eindhoven zal hij bijzonder veel concurrentie hebben en bovendien toonde ook Feyenoord afgelopen zomer belangstelling.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.