Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-succes levert Marc Overmars een flinke bonus op’

Het succes van Ajax levert ook technisch directeur Marc Overmars geen windeieren op. Hij krijgt jaarlijks een salaris van maar liefst 2,3 miljoen euro terwijl Edwin van der Sar het met 1,2 miljoen moet doen.

VI schrijft: “Overmars en Van der Sar zagen hun jaarsalaris van respectievelijk 413.000 euro en 370.000 euro fors aangevuld worden met bonussen. Van der Sar kreeg 750.000 euro extra uitgekeerd terwijl Overmars bijna twee miljoen euro kreeg aan variabele bonussen.”

Het medium bericht eveneens over een retentiebonus van 250.000 euro per jaar opgenomen. “Overmars kreeg deze bonus voor de volledige vijf jaar vooruitbetaald. Mocht Overmars eerder bij Ajax vertrekken, moet hij het bedrag naar rato terugbetalen. Als hij in 2023 dus uit Amsterdam vertrekt, moet hij de bonus voor het laatste jaar terugbetalen. Als hij in 2022 vertrekt, betaalt hij in totaal 500.000 euro terug.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.