Voetbal4u.com

Champions League ‘Valencia ziet Ajax als favoriet in Champions League-duel’

Vanavond spelen Valencia en Ajax tegen elkaar in de Champions League. Valencia-trainer Albert Celades vindt ondanks het thuisvoordeel dat de Amsterdammers favoriet zijn om deze wedstrijd te winnen.

Valencia won afgelopen weekend knap op bezoek bij Athletic Bilbao met 0-1. “Om van Ajax te winnen, moeten we op dezelfde manier spelen als in San Mamés”, verwijst Celades naar de gewonnen wedstrijd, op het persmoment in aanloop naar de wedstrijd tegen de Amsterdammers. “Als kind ben ik opgegroeid met Johan Cruijff en ik heb het geluk gehad om onder Louis van Gaal te trainen. Ik ken de Nederlandse voetbalfilosofie.”

“Ajax is enkele goede spelers verloren, maar ze hebben zich ook weer versterkt. Ik weet niet zeker of het genoeg is als we hetzelfde brengen als in San Mamés, misschien moeten we nog meer laten zien. We moeten in ieder geval een nagenoeg perfecte wedstrijd spelen om van Ajax te kunnen winnen”, vervolgt de oefenmeester, die half september werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Marcelino. “We gaan ons nu zo goed mogelijk voorbereiden op de wedstrijd. Het belangrijkste is dat spelers situaties herkennen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.