Voetbal4u.com

Kritiek op PSV-aanvaller: ‘Doet te weinig doet om gevaarlijk te worden’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Arnold Bruggink oud-spits van PSV en tegenwordig analist is kritisch op Steven Bergwijn. Hij vindt dat hij momenteel niet meer in zijn topvorm steekt.

PSV won donderdagavond met 1-4 bij het Noorse Rosenborg BK, maar Bergwijn was niet betrokken bij de doelpunten. Bruggink ziet dat de Oranje-international niet in topvorm is. “Je ziet hem een stuk minder”, constateert de analist bij FOX Sports.

“Wat ik bij Bergwijn wel opvallend vind, is dat hij te weinig doet om weer gevaarlijk te worden. Dat zag je de afgelopen weken ook tegen bijvoorbeeld PEC Zwolle, waar hij weer op de nummer tien-positie moest spelen waar hij zich eigenlijk niet zo prettig voelt.”

Bergwijn doet ‘tegenstrijdige dingen’, ziet Bruggink. Zo vraagt Bergwijn de bal vaker dan normaal in de voeten. “Hij is niet dreigend en ik vind het opvallend dat hij heel weinig op de plek is waar het gevaar is. Waar je eigenlijk als buitenspeler, of zeker ook op de momenten dat hij in de spits komt of net daarachter, moet zijn.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *