Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid heeft zinnen gezet op Hakim Ziyech’

De Spaanse grootmacht heeft haar zinnen gezet op Ajax-sterkhouder Hakim Ziyech. Ajax zou beven want dit zou toch wel een droomclub van hem zijn. De linksvoetige magiër van Amsterdam zou samen met Bruno Fernandes (Sporting CP) nu bovenaan het lijstje staan, na het afhaken van Paul Pogba.

Ziyech zou al sinds de wedstrijd van Ajax in Madrid vorig jaar op het verlanglijstje van Florentino Perez staan, maar volgens de Spaanse pers is de Real-preses nu echt helemaal overtuigd van het potentieel van de spelmaker. Wel zal De Koninklijke de volle pond moeten betalen, want naar verluidt verwijderde Ajax een ontsnappingsclausule van 30 miljoen in het vorige contract van Ziyech, door hem deze zomer nog een nieuwe verbintenis te hebben laten tekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.