Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid heeft transfernieuws voor Donny van de Beek’

De verwachting is dat er in de winterstop het één en ander zal gaan veranderen bij Real Madrid. Om te beginnen moet Christian Eriksen overkomen van Tottenham Hotspur.

Voetbal International schrijft: “Christian Eriksen is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Tottenham Hotspur, als we de sportkranten uit Madrid mogen geloven. Zowel AS als Marca heeft de Deense spelmaker groot op de cover staan, omdat hij in januari de overstap naar Real Madrid zal maken. Het in de zomer van 2020 aflopende contract van Eriksen bij Spurs is nog altijd niet verlengd en dus is de clubleiding van De Koninklijke vastberaden de ex-speler van Ajax komende winter binnen te halen nu hij relatief goedkoop is. Versterkingen zijn immers nog altijd noodzakelijk, zo is de overtuiging in Madrid.”

Verhuist Eriksen van Londen naar Madrid, dan moet Donny van de Beek vermoedelijk pas op de plaats maken. De middenvelder van Ajax wordt óók heel vaak genoemd bij Real, maar is een stuk duurder dan Eriksen. Volgens de laatste geluiden uit Spanje kost hij zelfs 112 miljoen euro.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.