Voetbal4u.com

Engeland ‘Zelfs voor 500 miljoen euro is deze City-speler niet te koop’

Manchester City-trainer Pep Guardiola is onder de indruk van een jonge speler van zijn ploeg. Het gaat om Phil Foden. Het supertalent uit de eigen jeugdopleiding is immers de aangewezen persoon om David Silva op te volgen, die na dit seizoen vertrekt. “We hebben Foden niet per ongeluk een nieuw contract gegeven”, verduidelijkt Guardiola in in het boek Pep’s City: The Making of a Superteam.

“Hij is de enige speler die niet verkocht kan worden, onder geen enkele voorwaarde. De enige. Zelfs niet voor 500 miljoen euro. Phil ís City. We trekken niemand anders aan voor zijn positie. Als David Silva vertrekt, weten we precies wie onze volgende tovenaar wordt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.