Voetbal4u.com

Eredivisie “Frenkie de Jong wordt de beste middenvelder ter wereld”

Noord-Ierland was gisteren dichtbij een stunt tegen het Nederlands Elftal. Met nog 10 minuten op de klok stonden ze met 0-1 voor. Toch werd dit door Oranje nog omgebogen naar een 3-1 overwinning. Trainer Michael O’Neill is er dan ook kapot van.

Tegenover Sky Sports laat hij weten dat hij enorm baalt van de nederlaag, maar desondanks beseft O’Neill dat het kwaliteitsverschil tussen beide teams groot was.

Josh Magennis bracht Noord-Ierland op voorsprong. Door goals van Memphis Depay en Luuk de Jong won Nederland alsnog. “We speelden tegen een team met spelers van wereldklasse, terwijl bij spelers hebben uit de League One, dus we moeten dit in perspectief plaatsen. Het was teleurstellend toen we de gelijkmaker tegen kregen, maar toen hoopten we nog op een punt. Dat we nog twee doelpunten tegenkrijgen in de blessuretijd, dan is dat ontzettend pijnlijk”, aldus O’Neill, die weet wat Noord-Ierland te wachten staat om toch nog directe plaatsing voor het EK van volgend jaar af te dwingen. “We moeten onze twee laatste wedstrijden winnen, zo simpel is het.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.