Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vraagt gigantisch hoog bedrag voor Nicolas Tagliafico’

Clubs die Nicolas Tagliafico willen overnemen van Ajax zullen erg diepe zakken moeten hebben. De Amsterdammers hebben namelijk een prijskaartje om hem gehangen van 50 miljoen euro.

Een tijdje geleden bevestigde Tagliafico hoogstpersoonlijk dat hij naar Atletico Madrid kon: “Het leek me het beste om nog een jaar bij Ajax te blijven. Ik wilde de situatie bij Ajax niet opjagen. We zullen wel zien wat er volgend jaar gebeurt.” De Ajacied voelt zich als een vis in het water in Amsterdam en denkt al aan zijn leven na het profvoetbal: “Ik wil uiteindelijk trainer worden en Ajax is een plek om als beginnend coach in de keuken te kijken, zoals Christian Poulsen eerder deed. Ajax is een voetbaluniversiteit. Terugkeren bij Ajax zou mooi zijn, maar dan zal ik tegen die tijd wel Nederlands moeten spreken, haha.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.